Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Ensamma tårar finns inte mer,nu rinner det alltid fler.

När du ser mina tårar tar du dem på allvar eller tittar du bara bort?

Eller är det så att jag hinner torka bort dem, och det ända du ser är mitt leende.




Fri vers av Angel of love
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-01 21:13



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Förståelse, insikt, ett engagemang, en vanhet,
uppmärksamhet, deltagande ja allt som får mig
att se inte bara mig själv; innebär att
man förstår att du är ledsen utan att se tårar
2013-05-02

  Lars Hedlin
Berörs djupt och sänder dig extra energi! Kram
2013-05-02

  ULJO
Tung läsning
2013-05-01

    ej medlem längre
Väldigt ledsam..gör ont
i mig!
2013-05-01

  Fem hjärtan VIP
Man önskar att folk kunde se lite längre än till ytan...Vacker text!
2013-05-01

  Tess74
Sad :( Vackert ändock.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love