Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror inte nässlan har fått så många dikter sig tillägnad ...


Det luktar nässlor

Det luktar nässlor

 

Nu är det andra maj

och nässlorna reser sig redan

i späd trosvisshet.

 

Unga och friskt gröna

möter de glatt middagssolen

 

(1989-05-02)




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 07:03



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Kom ihåg att kers/kirskål -soppa smakar lika gott! Den så hatade...
2013-05-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag väntar ivrigt på vårnässlorna - snart dags för soppa!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP