Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 april: Giftbrev sändes även till Obama


Giftbrev till Obama

Giftbrev till Obama
verklighetens kramar
Oron ökar
behövs inga lökar

Det är ingen gåta
varför många gråter
Bomb i Boston
tvillingtornen

Breivik i Norge
mer sorg
Ingenting slutar
galenskaperna tutar

Naturkatastrofer
allt mer och mer
Krig och egoism
föder ny fascism

Syriens barn
döljer sina ansikten
Gråter bakom sina händer
eller har deras tänder

Slutat att skaka av rädsla
när de ligger utslagna
Förgiftade på marken
efter sin regerings kemi-lektion

Verkar som om allt skit smittar
motsatsens bevis jag ej hittar
Kanske bara att inse
detta är inte paradiset




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-02 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP