Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig..

Jag skulle vilja ge dig mitt hjärta,mitt liv.

Jag skulle vilja ge dig min kärlek, min värme.

Jag skulle vilja ge dig min passion, min åtrå.

Jag skulle vilja älska hela dig...

Men det jag ger dig,är nått helt annat.....






Fri vers av Angel of love
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-02 15:22



Bookmark and Share


  erkki
Längtan?
2013-05-03

  Tess74
Vad? Fin text som lämnar frågor
2013-05-02

    Dan Myrbeck
Fint och konsekvent genomfört,
med ett slut som bryter av och
lämnar ett frågetecken.
2013-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Viljan finns, men det är något som saknas...vemodiga ord...
2013-05-02

  Lars Hedlin
Berörs och känner en inre längtan med denna text!
2013-05-02

  Fem hjärtan VIP
Berör! Känslan att inte räcka till...
2013-05-02

    ej medlem längre

berörande längtan ...
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love