Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Gud jag erkänner

Oh Gud jag erkänner
Mitt hjärta brinner
Av hatiska tankar
Av ilskna tankar

Jag vill tro på dig
Men jag vet inte vad som fattas mig
Jag har hela livet försökt följa dina ord
Utan att ens haft den rätta tron

Men jag önskar så innerligt att du finns
Så att det med min snällhet någon mening finns
Men du vet alla som utnyttjat mig
De har förändrat mig

Jag var för några år sedan nära att bli ond
Köpte något som ingen ska ha i sin hand
Men som tur var fann jag inte det jag sökte
Och jag hann lugna ner mig innan jag någons hår krökte

Men nu snuddar de dåliga trådarna vid mig igen
Stoppa dem innan det blir allvarligt igen
Du vet att jag känner mig som en tidsinställd bomb
Hjälp mig att oskadliggöra denna bomb

Om du inte hittar någon lösning
Ge mig ingen fler prövning
Skicka iväg några blodproppar
I stor samlad trupp så tar det stopp

Jag känner mig så trött
På all otacksamhet
Vill bara ge upp
Och få sova för evigt

Snälla hjälp mig
Vill inte ta mitt liv
Men du får gärna ta mitt
Om du bara bevisar att du finns

AMEN




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 17:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, kämpa på!
Kram.
2013-05-03

  uppriktiga råd
Väldigt stark text som beskriver hur en persons båda sidor har en kamp mellan sig, det goda och det onda.
Om du skulle hitta en klocka mitt ute i öknen, skulle du nog utan tvekan vetat att här har en människa gått förbi.

Och om du skulle se fotspår av en häst någonstans, skulle utan tvekan vetat att här har en häst promenerat.

Så, tecken på guds existens är skapelsen av himlarna och jorden, natten och dagen, och allt liv som finns på jorden, från människan till dem små krypen.
Solen, månen och alla våra sinnen.

Helt omöjligt att detta kom från ingenstans.

Tack för reflektion!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP