Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud Så Plågsamt Det Är Att Vänta

gud så plågsamt det är att vänta

och jag vet inte ens vad som väntar mig

undergång?

total uppfyllelse av liv?

jag har aldrig hört talas om något mittemellan



havet tycks rymma ett sjö(o?)djur

vinden så plötsligt rivigt aggressiv

vulkanerna så tysta

för att i nästa sekund ödelägga allt i lava

solen försöker nå fram så gott det går

men åskan är i luften



det är nu livet börjar, sägs det

jaha, säger jag och svettas ångest

pratar vi verkligen om samma sak?

gud så plågsamt det är att vänta




Fri vers av Veronika Forsberg
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-02 18:57



Bookmark and Share


  Robin V
Håller med föregående talare! Väldigt fint!
2013-05-07

  poetryGirl
fin dikt!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Forsberg
Veronika Forsberg