Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristian

Du gick före mig in i det svarta hålet.
Jag hoppas att det är lika fantastiskt där som vi båda önskat.
Nu vet du svaren på alla mysterier.
Nu kan du sväva fritt i rymden.
Du lärde mig att leva.
Tack, Kristian.




Fri vers av Veronika Forsberg
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-14 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin kärleksdikt
2018-03-06

  cilax VIP
det är sorgligt att veta svaren på alla mysterier, du berättar det
2014-02-14

  Fredric
att inte veta, är att utvecklas.
Intressant text
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Forsberg
Veronika Forsberg