Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger du om min smärta, Månen?

Vad säger du om min smärta, Månen?
Hur kan något så litet känna så mycket smärta?
Och hur försvarar du ditt svek mot de små människorna med stora hjärtan?
Hur försvarar jag min ignorans mot de små med stora hjärtan?
Försök inte glittra sådär vackert mot mig ikväll,
Jag köper det inte!
Jag smälter inte!
Hur kan jag veta om jag kan lita på dig?
När det här väl är över, vem kommer då att hämta mig?






Fri vers av Veronika Forsberg
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-14 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Forsberg
Veronika Forsberg