Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Skepp

Hej då jävla skit älskling.
jag älskar dig men jag kommer inte sakna dig
Kära moder Svea, du har varit en curling-förälder
jag har inte fått se verkligheten
jag har inte sett världen
nu kan jag endast förlita mig på högre makter
inga lagar, regler eller sociala skydd håller mig trygg längre
äventyr!
väntar..




Fri vers av Veronika Forsberg
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-14 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Forsberg
Veronika Forsberg