Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikas box

Pandoras ask

iakttar mig

hotfullt

i väntan på att släppa ut

all min världs ångest

jag ser tyst tillbaka

och väntar

med repet hårt om min hals

på morgondagen

som håller mitt passerkort

eller kantiga gravsten


min egen död

ger mig framtidshopp







© Veronika Forsberg




Fri vers av Veronika Forsberg
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 23:43



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gah! Vilken text.
Stark. Rak. Ärlig. Förfärligt fin.
2013-10-05

    ej medlem längre
ärligt
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Forsberg
Veronika Forsberg