Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oväntat... obehagligt


Rädslan gick förbi mitt hus

en kall vind drog igenom mig

rädslan gick förbi mitt hus

 

plötsligt bosatte sig 

oron  i mitt inre

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 21:33



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Tur det inte var jag som gick där. Känner igen det du så bra beskriver, har upplevt samma sak mer än en gång.
2013-05-05

  Lars Hedlin
Låter jobbigt .....
2013-05-03

    ej medlem längre
Tråkig stämning..men bra på få ord !
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP