Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte göra om jorden

Vi kan inte göra om jorden
om vi inte vill förstöra den
Stilla din giriga själ
gör en annan människa väl

Då lyser stjärnorna och ler
över att du ville väl
Och kanske kanske har jorden
och du fått en själsfrände mer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 08:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket fint!
2013-05-04

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP