Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till tonåren ( choka )


så: blev tonåring


huvudlös, bar, aningslös,



flera lager bort:




lidandet kunde börja,




det såg mörkt ut




men jag såg ljust på det




skulle möta dig



som visste allt, kände starkt



den längtan som fanns hos oss






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 500 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-03 20:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Avskalad ton i denna, som ger närvarande grund för solig process...
2013-05-04

  Bo Himmelsbåge
Just det; en stark längtan kan bryta igenom det svartaste mörker ...!
2013-05-03

  Marianne Räf
Så trevligt att du såg
Ljuset i din Ungdom.
Mina tonår var svarta,
Ljuset kom senare!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran