Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lust och passion

Jag vill ha dig här.

Jag behöver känna dig nära mig, behöver höra dina flämtande andetag mot min hud.

Behöver dina händer på min kropp, och visa dig min längtan och känna din.

Jag vill märka din kropp till min i natt, låta naglarna signera din rygg.

Jag vill älska passionerat och hett, frigöra alla våra lustar.





Fri vers av Angel of love
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-03 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hetta!
2013-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Förförande ord som nog inte går att säga emot...
2013-05-03

  Fem hjärtan VIP
Härligt passionerat!
2013-05-03

  Tess74
Härlig längtan
2013-05-03

  Lars Hedlin
Underbart passionerat och hett i varm längtan ;) Gillas mycket ;)
2013-05-03

  Federico Romano
Svår bild.. Men bra dikt..
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love