Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av ett hatiskt utfall mot vänstern, nyligen..


Den demokratiska socialismen ...

Någon på dessa sidor

försöker chikanera socialismen

men själva grundidén

bygger på en god tanke

 

Det är människornas otillräcklighet

och egoism

som förstör och ställer till  med denna

schism

 

Själva grundtanken bygger på 

Rättvisa

och att spotta på den, bara Ondska

visa........

 

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-03 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt.
2013-05-13

  Mats Henricson
Till Larz: Det är INTE ideologins fel att människorna slår sönder den , det är människornas eget fel !
2013-05-13

  aol
mycket bra och snt skriftat,
2013-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Ingen politisk ideologi behöver chikaneras. Det gör man så bra själva.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska