Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om,,,



Om alla dina vänner,
är idioter,
så döm dem inte.

För dina vänners vänner,
säger samma sak,

och du är en vän till dem,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 18:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
det är bra att tänka på det...=)
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten