Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sida vid sida

Sida vid sida ligger vi, vår tunga andning börjar avta.

Små kärlekspärlor på våra bröst vittnar om vår kärleksakt.

Från det öppna fönstret, sveper kvällens varma vind in över våra nakna kroppar.

Vi kryper ihop mot varandra och orden du viskar i mitt öra är av renaste kärlek.

Vi somnar i varandras armar,och möter morgondagen tillsammans.





Fri vers av Angel of love
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-03 20:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön närhet...
2013-05-04

  Lars Hedlin
Så härligt och ömt i värme och kärlek ;)
2013-05-04

    ej medlem längre
Härligt varm...
2013-05-03

  Tess74
fint!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love