Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min mor har fått en hjärtsjukdom


hjälp mig

hjälp mig
utan förvarning försvann du
med fel på hjärtat
precis som jag

orkade inte slå mera
håller på att ge upp
kommer inte klara vardagen
det blev för mycket




Fri vers av tågstation
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tungt...

2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

tågstation