Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misär och dödsångest

det är något fint
med att vara halvnaken
mecka en jolle
och bloda ner lakan
i takt till musiken
som går på repeat i bakgrunden




Fri vers av tågstation
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-29 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation