Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mördarpoesi

jag drömmer

om att penetrera ditt bröst med en kniv

att lemlästa dig

skära upp din hals

och se dig kippa efter luft i panik

medans du sakta

förblöder

och allt som sedan finns kvar

är ett livlöst skal

och ett löfte

om det som komma skall




Fri vers av tågstation
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-21 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation