Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är helt galet kär i dig

alla frågar ifall det är något mellan oss
om det pågått en längre tid
och jag svarar alltid likadant
att det är bara något spontant och självvalt
jag förnekar när dem frågar om jag känner något för dig
men sanningen är att jag blir knäsvag när jag tänker på dig




Fri vers av tågstation
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-25 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation