Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdrockaren som älskade ABBA

lyckan i dina ögon och ditt breda leende
din kropp som var fylld av energi och alkohol
inlevelsen och självsäkerheten när du sjöng ut orden till din favoritlåt
från det där bandet som du skäms för att gilla
att se dig göra eller lyssna på något du älskar
det fick mig att falla för dig.




Fri vers av tågstation
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-08 13:08



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

tågstation