Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onyktert försök till en text.


Tjack och hembrygt vin

i badrummets hörn
står en jästunna
halvfylld med vin
efter gårdagens fylla
och brevid tunnan
ligger en avdäckad främling och snarkar

soffan i vardagsrummet
är ockuperad av honom
han hackar upp pillret på en spegel
med ett rakblad
och det bryts ner
till
pulver som han formar
till vackra
tjocka
linor




Fri vers av tågstation
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation