Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

jag ser trötta rödsprängda ögon
snor som rinner från näsan ner i mungipan
darrande läppar som andas försiktigt
tårar som rinner ner från kinden och blandas med snoret
rufsigt otvättat hår som står åt alla håll och kanter

jag vänder mig bort från spegeln för att slippa se det kaoset jag blivit




Fri vers av tågstation
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation