Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Hyschade röster från skuggorna
Vill lugna mitt brustna hjärtas skri

Klagande tårar dundrar mot den våta kudden
Under min säng ligger detta vidunder

Den kallas ÅNGEST




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-03 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bara tiden hjälper
og tiden är ett helvete
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin