Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drömlåda

 

 

 

 


bara gå och se dig aldrig om
känn dig inte dum
ditt hjärta spelar i en högre division
än mitt som är fången i isolation
dröm nya drömmar
allt jag ber av dig
är att du sparar våra ihjälslagna drömmar i en låda

för jag är hellre ett bortglömt minne

än att inte vara någonting alls

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-04 04:00



Bookmark and Share


  louise svensson
En vacker sanning.
2013-05-20

  Carina Bendix
Åh, vad vackert och ödmjukt! Jag ryser...
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP