Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stark och hämta mer kraft.

Kraften och tyngden att veta hur allt ligger till,skär genom hjärtat,och man vet att slutet är nära.

Man kramp håller i det sista strået, samtidigt som man vet att kraften inte kommer räcka till hela vägen.

Man vet att man måste släppa taget och låta livet ha sin gång.

Ödet vet vägen och det är ingen idé att försöka planera nått annat.

Bara att stå stark och samla ny kraft.







Fri vers av Angel of love
Läst 312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-04 10:23



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt och berörande
2013-05-07

  LenaJohansson VIP
så är det ...bra diktat
2013-05-05

  Tino
Fruktansvärt helt enkelt.
Väcker tankar
Applåder
2013-05-05

  Fem hjärtan VIP
Berörande!
2013-05-05

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2013-05-04

  Ninananonia VIP
Berörande kraft...
2013-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2013-05-04

  Federico Romano
Kannan töms till slut, sen stutsar man upp i bästa fall..
2013-05-04

    ej medlem längre
berörande och bra!
2013-05-04

  Tess74
"Ödet vet vägen och det är ingen idé att försöka planera nåt annat" Grymt bra!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love