Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moll

och när utrymmet som var menat för luft
har täppts igen av svarta moln
vet jag inte var jag ska ta vägen
jag bara ligger på rygg
och glömmer andas
för det är enklare så
än att agera.




Fri vers av altruistisk
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker beskrivning trots allt, applåd.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk