Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig

visst är det vackert
att älska som bara kära kan.

att prata nätterna i ända
om livet, kärleken och allt som hör vårat spröda liv till

men efter det
ber jag dig att gå
och stänga dörren
och aldrig komma hit igen.

jag håller min kärlek till dig i min hand,
och jag väntar
för att jag vet
att någon dag försvinner du
till en annan famn
till ett annat hjärta
och ljudet av din röst försvinner
och lämnar mig med din röst ekandes,
emellan mina väggar.

så lämna mig nu,
jag lovar att hålla ditt hjärta
i mina små händer
och vårda den så ömt
som bara kärlekens längtan kan

men jag kommer aldrig kunna ge dig mitt hjärta.
för jag vet att lika snabbt som kärleken kommer,
försvinner den.


så lämna mig,
med minnet av dig
det är lättare att hantera längtan,
än kärlekens brännande plåga





Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing