Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt man hörde vore sant

Om allt man hörde vore sant
fanns inget som var osant
Räck aldrig ut handen
så långt att du inte kan ta tillbaka den
För då hamnar du i mardrömmen
med vännen och lögnen

Se till att du har råd att förlora
den hjälp du ger någon förlorad
Men försök inte medvetet öka dina tillgångar
för det finns större chans att du får framgångar
I jakten på ett lyckligt liv
om du begränsar dina krav till små kliv

Den äkta vännen behöver inte dina klöver
han tigger aldrig om något han inte behöver
Han vet allt dåligt om dig
men tiger som muren
Och tycker ändå om dig
fastän han vet allt om dig

Han gör dig yngre
när åldern gör dig tyngre
Ni når varandra
med ögon och händer
Ni behöver inga ord
för att förstå varandra på denna jord




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP