Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats port.

Kärleken öppnar upp porten till mitt hjärta.
Med kraft och styrka pumpar känslorna och kärleken i mig.

Elden i mitt hjärta visar livslust och passion.
Du har tänt eldar som inte går att släcka, du har gett mig en glöd som aldrig svalnar.

Med hjärtat visar jag upp mitt varma jag och med en ömhet tar jag dig till mig.
Du har en speciell plats i mitt hjärta och den är bara för dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-05 14:42



Bookmark and Share


  ULJO
Så ackert du skaldar
2013-05-06

  Lars E Jönsson
Vackert
2013-05-06

  Elina Vacker
En fin hyllning, värme och känslor väl beskrivna.

Elina
2013-05-05

  LenaJohansson VIP
fint avslutad dikt...bra
2013-05-05

  Tess74
Härligt och vackert
2013-05-05

  Lars Hedlin
Låter alldelses varmt ömt och underbart ;)
2013-05-05

  Stefan Höglund
Orden glöder Kärleken är sann.
2013-05-05

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Såå fint med en speciell plats...texten ger vackra tankar...
2013-05-05

  wildah
Så vackert och romantiskt!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love