Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lyssnar jag inte på min egen visdom

Varför lyssnar jag inte på min egen visdom
jag förbannar mig själv med min egen svordom
Jag äger svaren
men bryter själv av dem
Känner mig så korkad
nu längtar jag som tjuren Ferdinand efter en korkek
Där jag kan sitta och lukta på dofterna
och njuta av fridfullheten och slippa sorgerna

Men som alltid
gör jag samma klantighet
Sätter mig på värsta getingen
och hamnar i värsta meningen
Som slutar med värsta ordkriget
med någon som startar världskriget
Börjar slåss i ryggen
med olika tillhyggen

Efteråt ångrar jag mig med krokodiltårar
varför sprang jag inte iväg från dessa dårar
Varför måste jag bevisa hur tuff jag är
utmana ödets dåliga värld
Det är så onödigt att prata med idioter
de är med sin sanning patrioter
De lyssnar aldrig oavsett miljoner bevis
de försöker döda sanningen med sin våldsrepris

Den här gången var det nära ögat
kunde förstört synen på ett öga
Eller fått näsan krossad
eller alla tänder lossnat
Men centimetrarna var på min sida
och nu får de hos polisen lida
Men snart är de ute igen
men mig får de i möta i rätten igen

Jag vill ha betalt för min guldkedja
men de lär ha miljoner på sin skuldsedel
Så jag förlorade igen
som vi snälla alltid gör om och om igen
Hoppas bara att staten nu har ögonen på dem
för de gör förmodligen om samma sak igen
Men nu går jag till min korkek
slickar mina sår och njuter av naturens kärlek




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 16:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja ibland bör man lyssna på råd man själv ibland tenderar ge andra,
men inte alltid lätt...kram!
2013-05-06

    ej medlem längre
Svår situation att hamna i.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP