Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ängel

Du har lämnat mig, men du tog inte med dig allt.

Du lämnade kvar en känsla av värme och kärlek, ett leende bakom tårarna.

Jag tror det var din meningen,att jag skulle behålla det och bevara det i mitt hjärta.

Du är och var en ängel för mig, du visste precis vad du gjorde när du gick......

och lämnade mig där ensam!!




Fri vers av Angel of love
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-05 18:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så sorgset men ändå så vackert på något sätt/kram
2013-05-07

    Dan Myrbeck
Tårarna rinner ner längs mina kinder när du berör och trollbinder.
2013-05-06

  Nina.H
Berörande känsla du förmedlar..vackert!
2013-05-06

  Lars Hedlin
Sorg och smärta men värme i hjärtat!
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt att bli lämnad...ganska sorgligt...
2013-05-05

  Lars E Jönsson
Oj då, känns igen
2013-05-05

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love