Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet




Hon lovade sig själv

Att inte tänka

En enda

Syndig tanke

Inget som innehöll

Svett

Hårda kyssar

Eller snabb penetrering

Inget som andades

Hänsynslös åtrå

Eller fingrar överallt





Sen såg hon dig

Du gick förbi näthinnan

Och genast försvann hennes löfte




Fri vers av Tess74
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 19:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hetta och åtrå....
2013-05-06

  Elina Vacker
Mmm, löften tenderar att falla platt, bara förutsättningarna från när de gavs, ändras

Elina
2013-05-05

  Carina Bendix
Stark och bra!
2013-05-05

  Angel of love
Gillade denna mycket!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74