Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det ett Eden


En Edens lustgård

Ett litet paradis där alla människor oavsett hudfärg

är vänliga mot varann då de

pratar och umgås

Byter erfarenheter sinsemellan

Och ibland så älskar de med varann för att inte

av leda förgås

i brist på känslor och kärlek

Kärlek det som vi alla människor behöver för att kunna

må riktigt bra

Så finns det ett Eden någonstans här i närheten

så är det ju dit som man bara ska dra...

Ken Cassel
5/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-05 19:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat om en
önskedröm
2013-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog önskedrömmen för många...fint skrivet...
2013-05-05

  Tess74
Fint och tänkvärt. Man får ju hoppas att den platsen finns, och att man får uppleva det nån dag, men inte än, jag har massor kvar att göra här :)
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel