Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hora

ni säger att jag är en hora
visst, det kanske jag är
men har ni nån aning om varför
varför jag gör såhär

våldtäkt
oerhört sorgset
sen dess har jag legat runt
varit en slampa

jag har försökt ta mig där ifrån
men det går inte

folk är vänliga
vänliga mot mig
det gör att jag vill betala tillbaka
dem får sex
sju åtta nio
gånger

så visst
kalla mig horig
slampig
och äcklig

men ni har ingen aning om varför
varför jag gör såhär

tack för ingenting




Fri vers av tågstation
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 21:28



Bookmark and Share


  stig wikman
Tråkigt för dej .
Men du skriver bra .
Fortsätt med det .
2013-05-13

    ej medlem längre
Ja...det förstår jag när jag läser att det blivit så...det är svårt att hoppa av tåget efter det du genomlevt...


2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

tågstation