Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 23 april: Åtalades för att han gick naken i sitt hem


Dra för gardinerna

Dra för gardinerna
visa inte mjölkmaskinerna
Visa inte din snorre
då kan du få en bötes-orre

Om det står någon bakom häcken
utanför fönstret och får skräcken
Att se dig naken bakom fönstret
typ en paparazzo som ser mönstret

Chansen att få in extra i lön
genom att titta på dig utan avbön
För att de blir så rädd
blir förstenad och inte kan springa iväg

Men i alla fallen gällde det män
snacka om könsdiskriminering
Men det är klart en task
är fulare än två fnask




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan ju undra om det är tillåtet att stå och titta i fönstren hos folk.
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP