Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron kryper när den på dig smyger

Oron kryper
när den på dig smyger
Du försöker hitta orsaken
det är som hitta ett orakel

Omöjligt att komma på
omöjligt att förstå sig på
Och då ökar oron
när du förlorar tron

Du blir trött
tittar slött
När läkaren säger frisk
blir du apatisk

Tar fjorton värktabletter
lägger dig för natten
Hoppas du inte vaknar
en värkande dag till, du inte saknar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 23:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP