Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev det här som svar till en skrivarvän, men tyckte det var värt att spara ? Och bilden representerar den största egoismen i dagens samhälle................


Hoppas att det finns en gräns

Hoppas att det finns en gräns
för egoismens lans
Att de inte sticker alla
kalla

Stackars utsatta
strandsatta
Olyckligt lottade
utan kläder blottade

Människor i nöd
utan bröd
Utan hus
färdiga för sjukhus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 09:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det borde vända till nästa val 2014, annars är folk på allvar korkade om de röstar kvar dem en gång till fast de så uppenbart visat sig vilka allvarliga och rent utan utav farliga fel de begått!
Bra skrivet, starkt uttryckt om ett viktigt ämne.
2013-05-06

    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP