Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag går här ensam.


När jag går här ensam, hinner jag känna mitt hjärta slå, då hinner jag andas.

Jag känner det band som du trätt runt mitt hjärta som ett skydd för att inte skadas.

Din omtänksamhet värmer mig,
Din kärlek gör mig stark.
Din vänskap är min trygghet.

Jag önskade jag kunde ge dig detsamma.





Fri vers av Angel of love
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-06 12:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ge dessa ord så ;.)
/kram
2013-05-07

  ULJO
I kärlek är allt möjligt så din önskan infrias nog ska du se
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas din önskan blir uppfylld...
2013-05-06

    ej medlem längre
vacker!!
2013-05-06

    ej medlem längre
Fint önskat...
2013-05-06

  Lars Hedlin
En fin innerlig önskan

2013-05-06

  Tess74
Fint och kärleksfullt
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love