Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

En gång var jag utklädd till mej själv
den gången kommer jag inte ihåg
eftersom jag var utklädd
jag sökte efter mej själv
men hittade någonannan

kanske resan börjar nu
när sminket och kläderna
är avtagna
men vart är jag på väg i livet

hittar jag mej själv bättre om
jag är utklädd
vem är jag
en clown
eller
någon som inte finns




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson