Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar.

Jag är dömd
Hur jag än gör

Det är svårt att dansa
Med djävulen på min rygg

Skakar av mig honom
Dansar som aldrig förr

- Mia




Fri vers av MissLurifix
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix