Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akustik





det ensamma klinkandet
på en billig akustisk gitarr
genom det 10-åriga pojkrummet

hans
och min
stabbiga kärlek
den genomgjutna
det ofraserade klinkandet
skar sönder
alla mina förvanskade känslor
forslade mig rätt in i det lilla sköra
det otillräckliga
det ofärdiga
det vilse
stapplande
vingliga
ursprungliga

när alla tändstickor är våta
men måste testas

kärlek som mest
närmast
som det enda

oförställt
som en hjärtattack

som ett rådjur genom isen
på väg upp
till kvicksandens
trygghet




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-06 16:19



Bookmark and Share


  agneta pichler
intressant den oxå..
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP