Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapen

Jag kan förlora din kärlek.

Men förlorar jag din vänskap så har jag förlorat allt...




Fri vers av Angel of love
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-06 17:06



Bookmark and Share


  TT
..fantasktiskt fin och varm och sann i all enkelhet...bokmärker!!!
2013-05-07

  ULJO
Här var det mycket visdom
2013-05-06

    Dan Myrbeck
Jag funderar ibland på skillnaden mellan vänskap och kärlek. Kan kanske verka naivt, men ... ?
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog jobbigt vilket som...
2013-05-06

  Maj-Lis VIP
Vackert och sant
2013-05-06

  Lars E Jönsson
du är som en ordmaskin och ut kommer det alltid något vackert och tänkvärt.
2013-05-06

  Tess74
usch aj vad denna berör
2013-05-06

  Lars Hedlin
Berörs djupt av dina ord !
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love