Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 1 maj: Hundpass mellan Sverige och Norge


Svenska djur är inte välkomna

Svenska djur är inte välkomna
är du hund katt eller iller
Får du inte med mask inkomma i Norge
du måste ha intyg på dina baciller

Utan pass stoppas du vid tullen
och kastas tillbaks av Norska patrullen
De vill inte ha dvärgbandsmask
från smutsiga Sveriges slask




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är väl den masken som rävar har.
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP