Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundens ände ( choka )


hur vi försöker


blåsa liv, hämta en ny


anda till vårt liv;


hänger glitter som tindrar,


gömmer oss bakom


orden - ångrar oss innan


stunden hunnit till ända




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 687 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2013-05-06 20:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket skulle vara ogjort eller gjort innan stundens sista suck.
Tänkvärd text att återkomma till då och då/kram
2013-11-09

  Ljusletaren
Grattis till utvald text ;.)
Fin text /kram


2013-11-09

  petter rost
Helt strålande Taran, ditt försiktiga närmade till - Stunden! Det är vackert.
2013-11-09

  Yrre VIP
Verkligen tänkvärt!
2013-11-07

  Sunlight
mycket bra skrivet
vil läsa om igen
bokmärker!
2013-05-08

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-05-07

  Bo Himmelsbåge
Jaa ... ibland kanske vi säger saker vi inte riktigt menar ... eller som missförstås ... det är lätt gjort bland känsliga själar ... men vi får fösöka hämta nya krafter ... livet går vidare ...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran