Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 2 maj: 139-åring äntligen dödförklarad


Jag undrar om han räknades

Jag undrar om han räknades
in i folkbokföringen
Innan han dödförklarades
då förstår jag befolkningsökningen

Det vore väl världsrekord
med en hundratrettionio-åring
Som undvikit gravvård
en riktig tågurspårning

En utlandssvensk med sista livstecknet
för hundratvå år sedan
Hans släkt borde väl fått beskedet
och fastigheten för länge sedan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP