Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dörren

Mitt hjärta gråter
jag snyftar
När jag överlåter
all styrka
Från livets kraft
till liemannens hand

Han tar min saft
blandar den med jordens sand
Tillsammans med min kropp
under kistans lock
Öppnar han själens kork
som varit en instängd propp

Vi flyger upp
till himlens topp
I samlad trupp
möter vi nästa stopp
himlens port
helvetets port

Det är den största frågan
för alla som avlider
Vilken dörr som kommer på fråga
samvetet svider
För oss alla olika mycket
när vi kämpar på sista stycket

Men jag säger till er alla
när döden kallar
Jag har alltid tillhört de snälla
men om ni skäller
Förlåt mig mina synder
jag har aldrig någon medvetet skadat








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 00:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Många blir nog förvånade när de dör, för om det finns en himmel eller ett helvete så får man får ingen biljett till himmlen bara för man är troende eller går i nån kyrka etc, man får det isåfall baserat utifrån de handlingar man de facto gör. Men det är förstås min tro, om det kan kallas tro. :)

2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP