Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad...

Hon sitter där hopkrupen på trappen som hon gjort så många gånger förr.

Sökt och letat efter de rätta svaren, rensat och sorterat, men som alltid bara blivit mera vilsen.

Tårar har runnit, tårar har torkats in igen i huden för att åter användas.

Likt ett krossat glas på ett stengolv, har hennes själ åter splittras.







Fri vers av Angel of love
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-07 10:33



Bookmark and Share


  själensfrihet
Sorgligt men fint skrivet
2013-05-11

    Dan Myrbeck
Tung text
mästerligt
återgiven.
2013-05-07

  ULJO
Melankoliska rader men igenkännande för många
2013-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt...hoppas någon ser...
2013-05-07

  Tess74
Sorglig..
2013-05-07

  Nina.H
Sorgligt och känslosamt!
2013-05-07

  Ljusletaren
Så vemodigt men fint tolkat/kram
2013-05-07

  Fem hjärtan VIP
Igenkännande...!
2013-05-07

    ej medlem längre
känner igen... kram!
2013-05-07

  Lars Hedlin
Känner väl igen den känslan, värme kärlek och kramar till dig
2013-05-07

    ej medlem längre

berörande ...
igenkännande ...
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love