Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är skört


Under himmel blå

När  vitsippan är som vitast

och vinden så kärleksfullt len

flyger en fågel med

bruten vinge över mitt huvud 

jag följer hennes kamp att hitta

en vilopats




Fri vers av Maiah VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 18:10



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Mycket vackert.Livet är skört och vi också. Det var en som sa: Man kan ju inte må dåligt i detta väder, jag kände en klump i halsen, men jag njuter vitsipporna, det gör jag, ha en go dag!
2013-05-08

  Lars Hedlin
Berörs ....
2013-05-08

    ej medlem längre
Fint !
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP